Like.. WTF mate!

Var ungefär min första tanke när jag vaknade till i förmiddags efter en EXTREMT skum drömm (el ja, NI skulle nog tycka det.. för mig var den mer.. same same.. man blir van efter ett tag :P)


Det var hjälpa fok med elak chef/boss/ägare, som dessutom försökte skjuta mig, missar med ett helt clip men så blir ag skjuten i röven av "kavalleriet"/polisen/fbi som kommer för att hjälpa till :P

Sen var det nån skum sorts zombies som vi flydde ifrån, troooor det kan vara så att det var angela och shiro jag sprang in till i en lägenhet/hotellrum för att få ut dom... vi fick klättra ut genom fönstret eftersom det var zombies utan för dörren, och halvvägs ner (det var av nån anledning massa ellement på UTSIDAn som var bra att klättra på)

så är det zombiepoliser nedanför.. men de lyckas tydligen bli distraherade av att typ Nathalie och ev Maggie står i hotellrummet brevid och ger värsta burleskshowen xD

Så vi klätrar runt halva huset, lykas ta oss in i en annan lägenhet med vänner osv, varav ena är David Boreanaz..
Och av nån anledning blir vi jagade av en fakking zombienalle! xD (I killed it and thew it out the windoooow!)
Varpå den tydligen lyckats med ett sista ryck och bita en av folket om var i polen som HEEELT missat att det kommer zombies överalt!

sen kommer en masssa jag inte orkar skriva om, men kontentan är att vi kommer på att de inte kan ta sig igenom plexiglas så om vi byggen och lurar in dom i en plexilabyrint så de hamnar i ett stort plexi rum till slut så kan vi bränna dom el bara låsa i dom där..

sen blir det ennu mer skummt för vi blir inlåa i nånslag butikliknande sak där några av oss måste vara lite lowprofile an nån anlednig.. utanför är iaf en massa zombies :P
och så är en del av folket där inne halvzombies el nått liknande shajs..
sen var det en hel del "datorerna tar över"

verkligen svårt att försöka lyckas skriva ner allt för det var så mycket, så fort och el del saker är bara svåra att beskriva.
Det var en hel hög skulla drömmar, säg 8 på wierd-ass-skalan (av 10)
men samtidigt väldigt intressant.
Skulle verkligen önska att jag kunde spela in occh visa er allt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0